U 52 broja Bosanske Sumejje, koji su izašli iz štampe u periodu od 2000. do 2015., smjestilo se pravo blago raznovrsnih tema. Nove brojeve Bosanske Sumejje i dalje će biti moguće čitati ali sada kao elektronski magazin

Uredništvo Magazina za ženu i porodicu „Bosanska Sumejja“ u četvrtak, 14. jula ove godine posjetilo je muftiju tuzlanskog Vahid-ef. Fazlovića.

Delegaciju su činile prof. Meliha Terzić, prof. Azra Fazlović, prof. Azra Hasanović, Asima Tulumović i Amina Đulović.

Gošće su upoznale muftiju Fazlovića sa planovima i aktivnostima u vezi sa izdavanjem ovog magazina. U skladu s vremenom i novim okolnostima, Bosanska Sumejja svoje postojanje od 53. broja nastavlja u elektronskoj formi.

U 52 broja Bosanske Sumejje, koji su izašli iz štampe u periodu od 2000. do 2015., smjestilo se pravo blago raznovrsnih tema. Nove brojeve Bosanske Sumejje i dalje će biti moguće čitati ali sada kao elektronski magazin i preuzimati ih u PDF formatu na portalu www.bosanskasumejja.com

Pored toga, na portalu će biti objavljeni i sadržaji probrani iz bogatog arhiva Bosanske Sumejje, ali i novi tekstovi i informacije.

Tokom razgovora naglašena je važnost ovog magazina za ženu i porodicu, te cijelu zajednicu, kao i potreba iznalaženja novih načina kako bi sadržaji Bosanske Sumejje došli do što većeg broja čitalaca.