U džamiji Behram-begove medrese u utorak 6.6.2023. godine proučena je hafiska dova Hanan Mujanović. Muhaffiz joj je bio Amir Hodžić, profesor u Behram-begovoj medresi.

Hafiskoj dovi su prisustvovali izaslanik reisul-uleme Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Dževad Pleh, izaslanik muftije tuzlanskog Mensur Husić, direktor Behram-begove medrese Ahmed Hatunić, direktor Fondacije Hifz Časnog Kur`ana Džemal Muslihu, hafizi, imami, rodbina, profesorice i prijatelji.

Izaslanik reisul-uleme uručio je diplomu Kur`ana Časnog mladoj hafizi Hanan Mujanović.

Hafiza Hanan Mujanović je kćerka Jasmina i Alme, rođena je 2004. godine u Kairu. Osnovno školovanje je završila u Saudijskoj Arabiji. Dolazi iz porodice u kojoj se njeguje učenje hifza, naime njen otac i brat također su hafizi. Behram-begovu medresu upisuje 2019. godine i počinje učiti hifz pred muhaffizom Amirom Hodžićem. U Medresi je tokom školovanja bila odlična učenica i primjer drugima kako se dobrom organizacijom i upornošću sve može postići.

Posljednje stranice Kur`ana proučila je napamet 22.5.2023. godine pred Komisijom za polaganje hifza Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini. Živi u Brčkom.