Aktivnosti u okviru projekta Mreže mladih Muftijstva tuzlanskog “Putevi dobra” nastavljene su i tokom mjeseca ramazana. Omladina se i tokom ovog mubarek-mjeseca okupljala svakog četvrtka.

Njihov prvi ramazanski susret bio je u Behram-begovoj medresi kada je održan iftar za mlade Muftijstva tuzlanskog. Iftaru je prisustvovao muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović koji je mladima uputio korisne savjete.

Naredna tri četvrtka iftari i predavanja su održavani u Centru za mlade Tušanj. Predavanje na temu “Iskrenost prema Allahu dž.š.” je održao hafiz Nedžad Vehabović, profesor u Behram-begovoj medresi u Tuzli. O “Posljednjoj trećini ramazana” govorio je hafiz Merim-ef. Đulović, imam Gazi Turali-begove džamije u Tuzli, a predavanje na temu “Šta nakon ramazana?” održao je hafiz Abdullah Kapo, profesor u Behram-begovoj medresi u Tuzli.

“Putevi dobra” su redovni susreti mladih, predavanja i druženja, svakog četvrtka poslije akšam-namaza u Centru za mlade Tušanju Tuzli, a realizuje ih Mreža mladih Muftijstva tuzlanskog.