Nakon 26 godina rada u tuzlanskom džematu Šići, u četvrtak 27. septembra, upriličen je ispraćaj u penziju Šahin-ef. Đulovića.
Svečanost je upriličena u džamiji u Šićima, a prisustvovali su joj glavni imam hfz. Ahmed-ef. Huskanović, predsjednik Medžlisa Tuzla Hasan-ef. Spahić, tuzlanski imami, mutevelije, džematlije i gosti.

O radu i angažmanu Šahin-ef. Đulovića u džematu Šići govorio je mutevelija Sulejman Suljić posebno se osvrnuvši na nimalo lahke prve godine njegove službe, kada je u džematu postojao samo mesdžid. Džematski odbor i imam u godinama koje su uslijedile su zajedničkim snagama uložili velike napore i unaprijedili infrastrukturu džemata. Izgrađena je imamska kuća, potom je uz mesdžid izgrađena munara i urađeni svi drugi potrebni radovi koji su bili neophodni za otvorenje džamije koje se održalo u oktobru mjesecu 1996. godine.

Prisutnima su se obratili glavni imam hfz. Ahmed-ef. Huskanović i predsjednik IO Hasan-ef. Spahić.

Šahin-ef. Đulović, rođen je 1957. godine u Suhoj, općina Živinice. Završio je Gazi Husrev-begovu medresu u Sarajevu, a cijeli svoj radni vijek proveo je u časnoj imamskoj službi. Bio je imam u džematima Dubrave, Suha i Miričina. Od 1982. do 1990. obnašao je dužnost vjersko-prosvjetnog referenta MIZ-a Živinice, a od 1992. pa do danas imam je u tuzlanskom džematu Šići.
Biran je za člana Sabora IZ-a u BiH u jednom mandatu, a 1983. godine prima priznanje kao najuspješniji muallim na područiju Starješinstva IZ-a za BiH, Hrvatsku i Sloveniju.