U  džamiji Islamskog centra u Živinicama danas je proučena hafiska dova Mudžahidu  Smajloviću.

Hafiskoj dovi prisustvovali su izaslanik muftije tuzlanskog dr. Ahmed-ef.  Hatunić, direktor Behram-begove medrese, glavni imam i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Živinice Sedin-ef. Karić i Fehim Šljivić, imam džemata Centar Esad-ef. Nišić, porodica mladog hafiza, hafizi, imami, muderisi, vakifi i brojni džematlije.

Hafiz Mudžahid Smajlović je rođen 2001. godine u Tuzli, od oca Asima i majke Fikre. Završio je Prvu osnovnu školu u Živinicama, nakon čega upisuje Behram-begovu medresu u Tuzli. Po završetku medrese intenzivno se bavi sportom a zatim nastavlja edukaciju na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu, gdje posljednjih godinu dana nastupa za košarkaški klub IUS Wolves. U protekloj sezoni ocjenjen je kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača. Hifz je uspješno položio pred Komisijom za hifz Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini 3. juna 2024. godine. Njegov muhafiz je hafiz Amir Nedimović a prvi muhafiz bio mu je otac Asim Smajlović. Hafiz Mudžahid Smajlović je 102. hafiz Behram-begove medrese.

Ajete iz Kur'ana Časnog učili su prisutni hafizi a skupu su se obratili glavni imam Sedin-ef. Karić i imam džemata Centar Esad-ef. Nišić.

Nakon prigodnog vaza, uvjernje o položenom hifzu Kur'ana Časnog hafizu Mudžahidu Smajloviću uručio je izaslanik muftije tuzlansko dr. Ahmed-ef. Hatunić.

Hafisku dovu na kraju programa proučio je hafiz Amir Hodžić, profesor u Behram-begovoj medresi.