Drugi sportsko-edukativni susreti “25. novembar” odigrani su u nedjelju, 24. novembra 2019. godine, u sportskoj dvorani Druge osnovne škole u Srebreniku. Na susretima su učestvovale predstavnice 11 medžlisa s područja Muftiluka tuzlanskog, i to iz Brčkog, Gračanice, Gradačca, Janje, Kladnja, Odžaka, Lukavca, Tuzle, Zvornika, Živinica i Srebrenika kao domaćina.

Susreti su organizirani u povodu 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, te je zbog toga upriličen i čas historije kojeg je održala Musić Meliha.

Na samom početku, odlomak iz Kur'ana Časnog proučila je Amina Karić, koordinatorica za brak i porodicu Medžlisa IZ-e Puračić, a zatim se obratila Edina Mujkić, koordinatorica za brak i porodicu Medžlisa IZ-e Srebrenik, koja je otvorila ovogodišnje susrete.

Susreti su protekli u lijepoj atmosferi i ugodnom druženju, a pobjednice susreta u odbojci su:
I mjesto: Mreža mladih Srebrenik
II mjesto: Mreža mladih Zvornik
III mjesto: Mreža mladih Živinice
U stonom tenisu najuspješnije su bile:
I mjesto: Elma Dubrić, Mreža mladih Odžak
II mjesto: Meliha Mašić, Mreža mladih Srebrenik
II mjesto: Lara Ganibegović, Mreža mladih Gradačac

Susreti “25. novembar” je projekat sportsko-edukativnog karaktera koji se organizuje drugu godinu zaredom. Organizatori ovogodišnjih susreta bili su Mreža mladih i Odjel za brak i porodicu Muftijstva tuzlanskog zajedno s Medžlisom Islamske zajednice Srebrenik, čiji su koordinatori za rad s mladima i brak i porodicu Emir-ef. Brašnjić i Edina Mujkić dali značajan doprinos u realizaciji ovog projekta.