Prijemu su prisustvovali hafizi Fatima Camić, Haris Tabaković i Abdullah Haušić, kao i njihovi  muhafizi hfz. Mirnes Spahić, hfz. Sadrudin Išerić i hfz. Mirsad Mrahorović

U ponedjeljak 31. oktobra ove godine Vahid-ef. Fazlović, muftija tuzlanski, priredio je prijem za troje novih hafiza s područja Muftijstva tuzlanskog, koji su hifz položili u prethodnoj godini. Prijemu su prisustvovali hafizi Fatima Camić, Haris Tabaković i Abdullah Haušić, kao i njihovi  muhafizi hfz. Mirnes Spahić, hfz. Sadrudin Išerić i hfz. Mirsad Mrahorović.

Muftija Fazlović je čestitao mladim hafizima i njihovim muhafizima na velikom uspjehu. Istakao je da su oni, sticanjem diplome hafiza, ukazali čast svima nama, sredini u kojoj žive i cjelokupnoj zajednici. Zaželio im je puno dobra u životu.

Muftija je dodijelio priznanja Muftijstva tuzlanskog hafizima.

Fatima Camić je student Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu, Haris Tabaković studira na Mašinskom fakultetu u Tuzli, dok je Abdulah Haušić učenik četvrtog razreda Behram-begove medrese. Sve troje su započeli s učenjem Kur'ana napamet kao učenici Medrese.

Prijemu su prisustvovali i Ahmed-ef-Hatunić, direktor Behram-begove medrese u Tuzli, i Omer-ef. Camić, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Janja.

{gallery}0111160{/gallery}