Istaknut je napor koji RTVTK ulaže u promoviranju dobrih primjera u društvu, kao i posebna pažnja prema povratnicima u Podrinju, o čijim životnim pričama svakodnevno izvještava

Direktor Radio-televizije Tuzlanskog kantona Almir Mulabećirović sa saradnicima posjetio je muftiju tuzlanskog Vahida-ef. Fazlovića  u četvrtak 19. Msjs ove godine.

Tokom ovog susreta gosti su upoznali muftiju Fazlovića sa sadašnjim stanjem u ovoj medijskoj kući, problemima s kojima se susreću u radu, ali i planovima i vizijama za njihovo rješavanje u narednom periodu.

Istaknut je visok nivo do sada ostvarene saradnje RTVTK i Muftijstva tuzlanskog, te je potvrđeno opredjeljenje i predanost da se u tom pravcu i dalje nastavi.

Najavljen je ponovo bogat ramazanski program, po kojem je ovaj medij postao prepoznatljiv.

Istaknut je napor koji RTVTK ulaže u promoviranju dobrih primjera u društvu, kao i posebna pažnja prema povratnicima u Podrinju, o čijim životnim pričama svakodnevno izvještava.

U pratnji direktora Mulabećirovića susretu su prisustvovali i Fuad Memić, izvršni direktor za razvoj RTVTK i Kasim Softić, urednik TV-programa.