U četvrtak, 03.11.2016., u džematu Đulići, u organizaciji  Asocijacije žena MIZ Zvornik  upriličeno je druženje povodom dodjele diploma polaznicama  Škole Kur'ana za žene koje su uspješno savladale arapsko pismo.

Jedanaest polaznica ovog džemata redovno  je pohađalo časove arapskog pisma, vrijedno su učile i na kraju postigle svoj cilj. Grupu su vodile muallime Aida Šahbegović, Elma Mustajbašić i Emina Gogić.

Druženje je započelo učenjem i poklanjanjem Ja'sina  šehidima, poslije se prisutnima obratio imam džemata Đulići, Zijad-ef. Hasanović i čestitao vrijednim polaznicama  Škole Kur'ana.

Prisutne je poselamila i predsjednica Asocijacije žena  MIZ  Zvornik Emina Gogić  te obavijestila da će se druženje s Kur'anom nastaviti, a grupi se mogu pridružiti i druge zainteresovane džematlijke.

Polaznice kojima su uručene diplome ovom prilikom su: Albina Grahić, Alma Hasanović, Adila Gojkić, Sadila Gojkić, Mersida Gojkić, Edisa Đulić, Suvada Selimović, Mirsada Lupić, Edina Lolić, Amela Majlović, Elza Majlović.

Nakon uručenja diploma zajedničko druženje  je  nastavljeno  uz  kahvu i kolače.