Muftija se gostima zahvalio na posjetii istakao važnost zajedničkog rada, solidarnosti i unaprjeđenja zajedničkih poslova

U četvrtak 10.9.2014. godine muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović susreo se u svome uredu s predstavnicima Medžlisa Islamske zajednice Gradačac i boračkih organizacija iz Gradačca.

Glavni imam Nusret-ef. Kujraković i predsjednik Medžlisa IZ-e Gradačac Ishak-ef. Kavazović, te Munever Beširović, predsjednik Jedinstvene organizacije boraca unija veterana općine Gradačac, Razim Omerović, predsjednik upravnog odbora Organizacije porodica šehida i poginulih boraca, Sedat Zukić, predsjednik Organizacijedemobilisanih boracaopćineGradačac i ŠahbazLipovac,predsjednik skupšine Udruženja dobitnikanajvećih ratnih priznanja općineGradačacupoznali su muftiju s osnovnim djelatnostima ovih organizacija. Gosti su naročito istaknuli dobru saradnjuMedžlisa Islamske zajednice Gradačac i ovih organizacija.

Muftija se gostima zahvalio na posjetii istakao važnost zajedničkog rada, solidarnosti i unaprjeđenja zajedničkih poslova. Istakao je važnost djelovanjau institucijama i nastojanja da svako radi svoj posao na najbolji način.